Penne med champinjoner och skinka

 
Recept för 1 st person 
 
100 g pennepasta
4-5 st chaminjoner 
50 g rökt skinka 
50 g spenat (fryst) 
1 dl matlagningsgrädde 
Salt och peppar 
 
Tillagning: ca 30 minuter 
 
1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
2. Skär champinjonerna i halvor och strimla skinkan.
3. Stek champinjonerna och skinkan och häll sedan ner grädden. 
4. Tina spenaten, antingen i en kastrull eller i mikrovågsugn.
5. Häll i spenaten i stekpannan och låt allt puttra i någon minut. 
6. Till sist, häll i såsen i den färdiga pastan!
 
TIPS: Den här pastan fungerar också jättebra andra sorters svamp, så kör på vad ni gillar mest! Om ni känner att det fattas något kan ni exempelvis ha i vitlök eller gul lök.
2013-03-28 @ 20:03:00 Kött Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0