Quesadillas med spenat och soltorkade tomater


 
Recept för 1 st person
 
2 st tortillabröd
Fryst spenat
ca 1/2 gul lök
1 vitlöksklyfta
Soltorkade tomater
Valfri ost (vi använde oss utav vanlig Prästost från Arla)
 
Tillagning: ca 15 minuter
 
1. Hacka den gula löken och stek tillsammans med spenat i en stekpanna. Pressa ner vitlöken och salta lite.
2. Bred ut spenatblandningen på ett tortillabröd. Strö ut soltorkade tomater.
3. Toppa med ost och lägg sedan på det andra tortillabrödet som lock.
4. Stek i stekpanna på båda sidor tills de får lite färg. Klipp sedan upp i bitar. All done!
 
TIPS: Quesadillas är är både enkelt och snabbt att laga, och dessutom riktigt smarrigt. Man kan variera detta recept hur mycket som helst och fylla dem med precis vad man gillar - varför inte testa grekinfluerade quesadillas och ha i fetaost? Eller kanske föredrar du tex mex? Möjligheterna är enorma!
2013-01-21 @ 12:00:00 Vegetariskt Permalink


Kommentarer
Postat av: Klara. M

Hej!
Jag har ett önskemål!
Kan ni inte blanda drinkar?
Och sen betygsätta utifrån "smidighet" "godhet" och "kostnad".
:) Bra tips inför våren också!


Svar: Hej Klara! Vilken jättebra idé! Detta ska vi absolut undersöka om vi kan genomföra, det vore kul. Tack för ditt önskemål!
burgareochbrod.blogg.se

2013-01-23 @ 16:19:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0