Hallon- och bananbröd

 
Recept för ca 5 bröd
 
1 dl kvarg (kesella)
1 dl havregryn 
1 dl vetemjöl 
1 moas banan 
1 tsk bakpulver
1- 1 1/2 dl frysta hallon
 
Tillagning: ca 30 minuter 
 
1. Sätt på ugnen på 225 grader. 
2. Blanda ihop alla ingredienser. 
3. Fördela smeten i 5 muffinsformar. 
4. Grädda i ugnen i 15-20 minuter!
 
TIPS: Om man vill ha någon mer smak än banan och hallon kan man välja kvarg med smak, till exempel vanilj som vi hade i våra. Föredrar man ett lite nyttigare bröd går det bra att byta ut vetemjölet mot grahamsmjöl. Det är väldigt gott att ha lite philadelphiaost på, som pålägg!
2013-02-11 @ 20:41:00 Lättare mål Permalink


Kommentarer
Postat av: Molla

MÅSTE PROVA!!!!!!! VARE GOTT????

Svar: Vad kul med ditt intresse för vår blogg!! Javisst var det gott, och vi tycker absolut att du ska testa detta recept!
burgareochbrod.blogg.se

2013-02-11 @ 22:06:14
URL: http://frankenstein-boogie.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0