Hallon- och bananbröd
Recept för ca 5 bröd
1 dl kvarg (kesella)
1 dl havregryn
1 dl vetemjöl
1 moas banan
1 tsk bakpulver
1- 1 1/2 dl frysta hallon
Tillagning: ca 30 minuter
1. Sätt på ugnen på 225 grader.
2. Blanda ihop alla ingredienser.
3. Fördela smeten i 5 muffinsformar.
4. Grädda i ugnen i 15-20 minuter!
TIPS: Om man vill ha någon mer smak än banan och hallon kan man välja kvarg med smak, till exempel vanilj som vi hade i våra. Föredrar man ett lite nyttigare bröd går det bra att byta ut vetemjölet mot grahamsmjöl. Det är väldigt gott att ha lite philadelphiaost på, som pålägg!
Kommentarer
Postat av: Molla
MÅSTE PROVA!!!!!!! VARE GOTT????
Svar:
burgareochbrod.blogg.se
Trackback